logo
Offerte aanvragen
+31 20 308 02 98 / +31 30 774 03 00

STUDENTPROFESSIONAL (40u p/w werken in deeltijd studeren), Nederland

LINQ vindt voor iedereen de perfecte (bij)baan; van eerstejaars tot pas afgestudeerd talent. Nu zijn we er ook voor studenten die klaar zijn voor het werkende leven, maar nog wel een diploma willen halen.  Ongeacht je studieachtergrond kun je fulltime aan de slag met ICT- en Financeprojecten binnen bekende organisaties.  Wij geloven namelijk dat onze studenten slim genoeg zijn om zich hierin te kunnen ontwikkelen.

Wil jij, met de juiste begeleiding, het beste uit jezelf halen? En naast je studie fulltime werkervaring opdoen? Dan is dit écht iets voor jou.

OVER DE OPDRACHTGEVER

Onze opdrachtgever is er voor studenten met een aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau, die om wat voor reden dan ook (nog) niet zijn afgestudeerd. Deze studenten worden fulltime in dienst genomen en gedetacheerd bij interessante bedrijven. Uiteraard wordt iedereen gestimuleerd om daarnaast hun studie af te ronden. Dit gebeurt aan de hand van een intensieve individuele begeleiding en een beloningssysteem.

Naast dat er hard gewerkt wordt, wordt er veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. Bovendien is er veel ruimte voor ontspanning en plezier. Wekelijks is er een vrijdagmiddagborrel en daarnaast is er eens per maand een grote borrel op locatie. Omdat alle collega’s naast hun werk ook studeren, weet iedereen elkaar goed te motiveren. Er worden vakinhoudelijke  thema-avonden georganiseerd en jaarlijks gaat de hele club op skivakantie.

WERKZAAMHEDEN

Je begint met een introductietraject, waarbij je basiskennis en -vaardigheden opdoet. Dit kun je meteen toepassen tijdens het werken in de organisatie waar je gaat werken. Het werk dat je bij de klant verricht is ICT of Finance-georiënteerd. Enige affiniteit met dit vakgebied is daarom prettig. Ervaring daarentegen is niet noodzakelijk; je behaalt er relevante certificaten als PRINCE2, SCRUM of WFT.

Na het introductietraject word je gedetacheerd bij interessante bedrijven. Je werkt fulltime bij de klant. Daarnaast studeer je in deeltijd aan de Universiteit of Hogeschool van jouw keuze. Afstuderen is altijd het doel; het werken bij de klant is een middel om dit doel te bereiken. Doordat je collegegeld en boeken betaald worden én je een goed salaris krijgt, heb je na je afstuderen geen torenhoge studieschuld. Een goed begin van jouw carrière! 

PROFIEL

  • Je beschikt over goede sociale / communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt affiniteit met ICT en/of Finance;
  • Je bent initiatiefrijk en hebt doorzettingsvermogen;
  • Je bent gemotiveerd om je studie af te ronden;
  • Je bent een teamplayer en staat open voor feedback.

WIJ BIEDEN JOU:

-          Marktconform salaris

-          Je collegegeld en studieboeken worden voor je betaald;

-          Beloning op basis van je studieresultaten;

-          Actieve begeleiding door een eigen coach;

-          Vaardigheidstrainingen (incl. certificaten).

CONTACT

Wil jij jouw carrière met een voorsprong beginnen? Mail dan je CV en een korte motivatie naar Sjeel via amsterdam@linq.nl Vragen? Bel naar 020-7724606.

NB: De selectieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken, gevolgd door een capaciteiten- en persoonlijkheidstest. 

Schrijf je nu in