logo
Offerte aanvragen
+31 20 308 02 98 / +31 30 774 03 00

Team

nl.linkedin.com/pub/koen-mallee/32/541/369

 

Koen Mallee (partner)

Powerplay People & LINQ
020-3080298/koen@powerplaypeople.nl

Koen is met een master Business Administration afgestudeerd aan de VU in Amsterdam. Ondernemen zit hem in zijn aard en hij is sinds de oprichting betrokken bij de organisatie.  

Sinds de fusie met LINQ is Koen verantwoordelijk voor de algemene zaken en commercie met een specifieke focus op de works unit. 

 

 

 

Marit Visscher (Business Unit Manager Office & Customer Care)

Powerplay People LINQ
020-3080298/marit.visscher@linq.nl

Marit is verantwoordelijk voor de business units Office en Customer Care. Door haar jarenlange ervaring binnen deze niches, adviseert zij opdrachtgevers met betrekking tot hun flexibele schil. Het liefst is ze innovatief bezig en bedenkt ze oplossingen voor uitdagingen van morgen. 

 

 

 

 

  

Kristiaan de Graaff (Partner Security)

Powerplay People & LINQ Utrecht/ Amsterdam
030-7740300/Kristiaan@powerplaypeople.nl

Kristiaan is verantwoordelijk voor de Security-tak van onze organisatie. Hij is al jaren actief binnen de wereld van de (Event) Security. Jaarlijks is hij betrokken bij het beveiligen van tientallen evenementen. Hij heeft een passie ontwikkeld voor het opleiden en het beter maken van beveiligingsmedewerkers.

 

 

Fleur Rupert (Operationeel Manager)

Powerplay People & LINQ Amsterdam
020-3080298/fleur@powerplaypeople.nl

Fleur heeft tijdens haar studie Vrijetijdsmanagement de passie voor evenementen en horeca verder ontwikkeld. Belangrijk daarbij vindt zij dat de kwaliteit van service wordt gewaarborgd. Gezamenlijk kun je ervoor zorgen dat een project/evenement tot een groot succes wordt gebracht. Fleur is een echte teamplayer vol enthousiasme. Zij heeft een mooie groei doorgemaakt binnen het bedrijf, begonnen als planner/ projectmanager doorgegroeid naar Operationeel manager van Powerplay people en sinds de fusie met LINQ verantwoordelijk voor het hele operationele team.

 

 

 


 

Luke van der Kwast (Flex-Recruiter)

Powerplay People & LINQ Amsterdam
020-3080298/luke@powerplaypeople.nl

Luke is als Flex-recruiter toegevoegd aan het team. Zij heeft naast ervaring bij de grootste uitzendorganisatie van Nederland ook inhouse ervaring opgedaan bij een bekend Mediabedrijf.

Luke is een doorzetter en werkt vol enthousiasme. Zij zal zich, in samenwerking met de planning voornamelijk richten op het verbinden van de talenten aan onze opdrachtgevers in de verschillende branches: Hospitality & Events, Security, Office en Works.

 

 

 

Rik Steenbergen (relatiemanager WORKS)

Powerplay People & LINQ Amsterdam
020-3080298/Rik@powerplaypeople.nl

Rik heeft de afgelopen jaren al enige ervaring opgedaan als planner en projectleider in de festival- en evenementensector, maar was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Als relatiemanager WORKS streeft Rik altijd naar het beste resultaat voor de opdrachtgever. Hij vindt het daarnaast belangrijk dat medewerkers plezier hebben in hun werk en zich verder ontwikkelen.

 

https://www.linkedin.com/in/philip-van-maaren-839b5a1b/

 

Philip van Maaren (Relatiemanager Hospitality)

Powerplay People Amsterdam
020-3080298/philip@powerplaypeople.nl

Philip heeft na zijn studie aan de hoge hotelschool meerder jaren in de Amsterdamse Hotellerie gewerkt (FO en Sales).  Philip was op zoek naar een baan waarin hij commercie en operationeel kon combineren. Binnen Powerplay People & LINQ zal hij zich bezighouden met de niche Hospitality. https://www.linkedin.com/in/philip-van-maaren-839b5a1b/

 

 

Monique Meijer (Office manager/Salaris administrateur)

Powerplay People & LINQ Amsterdam
020-3080298/administratie@powerplaypeople.nl

Monique heeft inmiddels al 15 jaar administratieve ervaring, waarvan de laatste jaren bij Nederlands grootste uitzendorganisatie zijn opgedaan. Monique werkt nauwkeurig en servicegericht, heb je een probleem, dan lost Monique het voor je op.

Binnen PowerPlay People is Monique verantwoordelijk voor alles wat er achter de schermen gebeurt m.b.t. onze flexwerkers (zoals contracten, urenregistratie en de verloning).

 

   

Marit Wildschut (LINQER plus)

Powerplay People & LINQ Utrecht 
020-3080298/security@powerplaypeople.nl

Dit is Marit, ze luistert ook wel naar de bijnaam Stewie! Marit is 24 jaar oud en sinds kort volwassen. 1,5 jaar geleden bij Powerplay people begonnen met de opleiding tot Event Security Officer en aan het werk gegaan als ESO. Zij houdt zich als vrouw goed staande in deze mannenwereld. Sinds een jaar is zij LINQER plus. zij zit dus ook af en toe op kantoor maar werkt voornamelijk op locatie waar zij trainingen geeft en de medewerkers opvangt voor aanvang va hun shift.

 

 

 

Kalle Mossink (Salaris admnistrateur)

Powerplay People & LINQ Amsterdam
020-3080298/admnistratie@powerplaypeople.nl

Kalle is, dankzij de fusie met LINQ, nu ook bij Powerplay People volop bezig. Hij brengt een hoop ervaring en een nieuwe kijk met zich mee. Kalle zal zich voornamelijk met alle administratieve en financiële processen, dat een uitzendbureau met zich meebrengt,bezighouden. 

 

 

 

Anna Stalknecht (ondersteuning administratie)

Powerplay People & LINQ Amsterdam
020-3080298/admnistratie@powerplaypeople.nl

Anna is in 2015 bij Powerplay peope terecht gekomen om naast haar studie als uitzendkracht voor voornamelijk de hospitality niche te werken. Na ongeveer een jaar als uitzendkracht te werken kwam er een functie op kantoor beschikbaar. Hier ondersteunt zij voor ongeveer 8 uur per week Monique en Kalle bij de administratie. 

Naast haar werkzaamheden op kantoor werkt ze ook nog zo nu en dan op de vloer en ze studeert aan de Universiteit van Amsterdam. 

 

 

 

 

 

Sjeel Tienstra (relatiemanager office & Customer Care)

Powerplay People & LINQ Amsterdam
020-3080298/sjeel.tienstra@linq.nl / office@linq.nl

Sjeel werkte al tijdens haar studie Psychologie vele uren per week voor (toen nog) LINQ. Tijdens haar eerste baan als psycholoog kluste ze ook nog bij als LINQER Plus, waar ze eigenlijk meer plezier uit haalde. Toen ze werd gevraagd om het team te komen versterken in de rol van LINQER Coördinator, was het cirkeltje rond. Inmiddels bekleedt Sjeel bij LINQ & Powerplay People de functie van Relatiemanager voor de niches Office en Customer Care. Talenten die op zoek zijn naar een inhoudelijke (bij)baan en bijbehorende opdrachtgevers zijn bij haar aan het juiste adres